21.11.13

MUHABBET VE ÖZLEMLE



Esselamu aleykum kardeşlerim..

Her birinizi muhabbetle ve özlemle selamlıyorum. Kendi elimde olmayan sebeplerden dolayı uzun zamandır yazamadığım, sizinle paylaşımda bulunamadığım için hakkınızı helal edin. Bu süre içerisinde beni merak eden, sorup soruşturan, ulaşmaya çalışan ve hatta yazamayışımın sebebini kendinde arayan kardeşlerimden Rabbim razı olsun. Rabbim hatırlanmanın en çok fayda vereceği günde onları unutmasın ve şefaat sahiplerine de unutturmasın. 

Değerli kardeşlerim, 

Yukarıdaki tek gülü ben her birinize kendi elimle tek tek hediye ediyor muşum gibi düşünerek kabul edin. Sizin için en tazesini seçmeye çalıştım. Önümüzdeki en yakın zaman içinde dünya ve ahiretimiz için faydalı paylaşımlarda buluşmak dileği ile inşaAllah...
Hepiniz Allah'a emanet olun..






5 yorum:

  1. aleyküm selam salihacığım, sayfayı yenilediğini görünce çok heyecanlandım. merak etmiştim. Rabbim sağlk sıhhatini versin. faydalı yazılarını büyük bir heyecanla bekliyorum.
    güzel hediyeni çok mutlu olarak alıyorum. dualarına da amin diyorum. Rabbim senide cennet i ala da gül bahçelerinde bulundursun inşallah.
    Allah a emanet ol kardeşim.
    hülyamız=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahsım için yapmış olduğun tüm dualarına yürekten amiin diyorum Hülyacım. Rabbim bir mislinide sana versin. Sen de Allah'a emanet ol kardeşim..

      Sil
  2. Aleykum selam ve Rahmetullah Saliha ablam. Ne iyi ettin de döndün. Allah işlerinde kolaylık versin ki bu kadar açma bi daha arayı :)
    Hediyen de çok harika, maşaAllah ne güzel seçmişsin. Allah razı olsun ablam. Allah'a emanetsin.

    YanıtlaSil
  3. aleykum selam ve rahmetullah kardesim, “Asra andolsun ki, insan hüsrandadır! Ancak iman edip salih amel yapanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler müstesnadır.”ASR 12,3
    paylasimlarini dort gozle bekliyorum .iyiki varsin.....gulleri bas ucuma koydum bile:))))fiemanillah.hatice

    YanıtlaSil
  4. Saliha'm ALLAH iyiliğini versin.. sürekli bakıp duruyordum yeni yazı yok. artık bakmaktan yorulmuş olmalıyım ki ara verdim.şimdi yine bir bakayım dedim.bir de ne göreyim ALLAH'ım neler kaçırmışım. ne yapcam ben şimdi.döndüğüne mi sevineyim, bu kadar çok yazıyı nasıl kaçırdığıma nasıl yetişeceğime mi üzüleyim.eyvah eyvah.. Maşallah sana benim maharetli kardeşim. ALLAH ilmini artırsın.beni de nasiplendirsin.hemen başlamam lazım. treni son vagondan da olsa yakalamam lazım. selametle...sıdıka

    YanıtlaSil